bal de l'été
bal de l'été

Zomerbal

De Stad Brussel heeft zich eens te meer ontfermd over haar senioren… onder anderen! Op maandag 15 augustus 2022 werden de – vooral niet meer zo jonge – inwoners uitgenodigd op het Zomerbal voor een feestelijke namiddag in het groene decor van de Vaux-Hall. 

Op deze magische plek, in openlucht, met overdekte zones, werden tal van activiteiten georganiseerd: dansanimatie, een eerbetoon aan Johnny Hallyday door zijn lookalike Jo Davidson en zijn live band, dj David Sound die de bezoekers in een ontspannen en enthousiaste sfeer de dansbenen deed losgooien. En hapjes en drankjes als toemaatje tijdens dit evenement dat uiteraard ook toegankelijk was voor personen met beperkte mobiliteit.

DOWNLOAD
PHOTO PACK

Nieuwsbrief.

De Stad Brussel brengt de hoofdstad tot leven met de evenementen die Brussels Major Events het hele jaar door organiseert: de BXL TOUR, Winterpret, Zomerpret, Bloeiend Brussel en nog veel meer...

Mis geen moment van het programma en blijf op de hoogte van de activiteiten van Brussels Major Events, ongeacht het seizoen, via onze nieuwsbrief per e-mail of via onze sociale media.

Meld u aan voor de nieuwsbrief.

* verplichte velden