winter-pop-headsquare-2021
winter-pop-header-2021

WINTER POP

Het reizende feestdorp oogst sinds 2017 elk jaar meer succes. De Stad Brussel geeft ermee blijk van haar inzet om evenementen dicht bij huis te organiseren voor haar inwoners, die ze zo beter wil bereiken. 

Tijdens de eindejaarsperiode trekt een karavaan van minitrailers door verschillende wijken met een aanbod van leuke en creatieve activiteiten voor jong en oud. Een weekend lang kunnen de lokale bewoners dan genieten van workshops, voorstellingen, initiaties, videomappings, concerten, feestelijke fanfares, dans, zangkoren, verhalenvertellers en zelfs bezoeken aan plekken van architecturale waarde.

In december 2022 is WINTER POP alweer aan zijn vijfde editie toe! Drie weekends op rij (van 2 tot 4, van 9 tot 11 en van 16 tot 18) doen de kleurrijke trailers drie verschillende wijken van Brussel aan.

Aftermovie Winter Pop
Winter Pop stand nourriture
Video afspelen over Winter Pop stand nourriture
DOWNLOAD
kit comm
Winter Pop stand nourriture
Video afspelen over Winter Pop stand nourriture

Nieuwsbrief.

De Stad Brussel brengt de hoofdstad tot leven met de evenementen die Brussels Major Events het hele jaar door organiseert: de BXL TOUR, Winterpret, Zomerpret, Bloeiend Brussel en nog veel meer...

Mis geen moment van het programma en blijf op de hoogte van de activiteiten van Brussels Major Events, ongeacht het seizoen, via onze nieuwsbrief per e-mail of via onze sociale media.

Meld u aan voor de nieuwsbrief.

* verplichte velden