Vaux-Hall
SUMMER

De prachtige Vaux-Hall in het Warandepark, gelegen achter het Koninklijk Parktheater, wordt sinds 2017 in de zomer opengesteld voor het publiek met een gevarieerd cultureel programma.

De plek werd oorspronkelijk in 1781 geopend als een concert- en speelzaal. In 1913 werd ze volledig gerenoveerd door de Stad Brussel waarna ze jarenlang in onbruik geraakte. Enkele jaren geleden werd ze nieuw leven ingeblazen.

Nu is Vaux-Hall Summer tijdens de zomer een populaire ontmoetingsplaats. Jong en oud komen er samen om concerten, filmvoorstellingen, vertellingen of diverse voorstellingen bij te wonen of deel te nemen aan workshops, danslessen, spelletjes, enz.

Dankzij mooie samenwerkingsinitiatieven tonen tientallen kunstenaars ook elk jaar hun kunst in openlucht op deze unieke, charmante plek.

Photos Vaux-Hall Summer

Nieuwsbrief.

De Stad Brussel brengt de hoofdstad tot leven met de evenementen die Brussels Major Events het hele jaar door organiseert: de BXL TOUR, Winterpret, Zomerpret, Bloeiend Brussel en nog veel meer...

Mis geen moment van het programma en blijf op de hoogte van de activiteiten van Brussels Major Events, ongeacht het seizoen, via onze nieuwsbrief per e-mail of via onze sociale media.

Meld u aan voor de nieuwsbrief.

* verplichte velden