About Brussels Colours

Brussels Colours

Na de moeilijke weken die onze hoofdstad eind 2015 beleefde, wou het gemeentebestuur de stad haar kleur teruggeven door Brussel en de Belgen te verenigen rond een verbindend thema en zo te bevestigen dat Brussel een levendige en gezellige stad is, open en creatief, rijk in haar verscheidenheid. Een stad waar we allemaal trots op zijn. Op zaterdag 30 januari deed een gratis evenement ter hoogte van de Beurs meer dan acht uur lang een golf van vrede en tolerantie door de stad gaan.

Meer dan 7.000 mensen namen deel aan dit onvergetelijke moment. Van 16.30 uur tot middernacht kwamen Belgische en internationale artiesten zingen of getuigen over hun gehechtheid aan Brussel. Brusselse culinaire specialiteiten en straatanimatie mochten daarbij uiteraard niet ontbreken. Tegelijk namen sprekers met verschillende achtergronden deel aan een talkshow in de Beurs.

Foto's Brussels Colours

Brussels
Colours

Na de moeilijke weken die onze hoofdstad eind 2015 beleefde, wou het gemeentebestuur de stad haar kleur teruggeven door Brussel en de Belgen te verenigen rond een verbindend thema en zo te bevestigen dat Brussel een levendige en gezellige stad is, open en creatief, rijk in haar verscheidenheid. Een stad waar we allemaal trots op zijn. 

Op zaterdag 30 januari deed een gratis evenement ter hoogte van de Beurs meer dan acht uur lang een golf van vrede en tolerantie door de stad gaan. Meer dan 7.000 mensen namen deel aan dit onvergetelijke moment. Van 16.30 uur tot middernacht kwamen Belgische en internationale artiesten zingen of getuigen over hun gehechtheid aan Brussel. Brusselse culinaire specialiteiten en straatanimatie mochten daarbij uiteraard niet ontbreken. Tegelijk namen sprekers met verschillende achtergronden deel aan een talkshow in de Beurs. 

DOWNLOAD

Nieuwsbrief.

De Stad Brussel brengt de hoofdstad tot leven met de evenementen die Brussels Major Events het hele jaar door organiseert: de BXL TOUR, Winterpret, Zomerpret, Bloeiend Brussel en nog veel meer...

Mis geen moment van het programma en blijf op de hoogte van de activiteiten van Brussels Major Events, ongeacht het seizoen, via onze nieuwsbrief per e-mail of via onze sociale media.

Meld u aan voor de nieuwsbrief.

* verplichte velden