About BRUSSELS BY LIGHTs

brussels-by-lights-photo-event-2019


Elk jaar zet de Stad Brussel alles op alles om de verlichting in de belangrijkste wijken van het centrum van de hoofdstad tijdens de winterperiode te doen schitteren. Het project ging in 2014 van start, en het enthousiasme is zeker nog niet bekoeld.
In tegendeel, het verlichtingsplan wordt voortdurend verder uitgebreid en omvat dit jaar 131 winkelstraten en doorgangen, waaronder 9 nieuwe: slingers, straatoverspanningen, luchters, lichtbogen, verbazingwekkende installaties … Het licht slingert zich een weg door verschillende Brusselse winkelwijken en schept zo een magisch kader voor de inwoners en de bezoekers.

Video Brussels By Lights
Video afspelen
Foto's Brussels By Lights
brussels-by-lights-2019
ABOUT

Brussels by lights

Elk jaar zet de Stad Brussel alles op alles om de verlichting in de belangrijkste wijken van het centrum van de hoofdstad tijdens de winterperiode te doen schitteren. Het project ging in 2014 van start, en het enthousiasme is zeker nog niet bekoeld. In tegendeel, het verlichtingsplan wordt voortdurend verder uitgebreid en omvat dit jaar 131 winkelstraten en doorgangen, waaronder 9 nieuwe: slingers, straatoverspanningen, luchters, lichtbogen, verbazingwekkende installaties … Het licht slingert zich een weg door verschillende Brusselse winkelwijken en schept zo een magisch kader voor de inwoners en de bezoekers.

 
DOWNLOAD
PRESS PACK
brussels-by-light-teaser-video.jpg
Video afspelen
brussels-by-light (3)