bouge-a-bruxelles-headsquare
bouge-a-bruxelles-header

Bouge à Bruxelles

Tijdens de zomer van 2021 sloeg de Stad Brussel de handen in elkaar met Tipik (RTBF) om gratis outdoor fitnesssessies aan te bieden voor iedereen. Zo konden de Brusselaars weer op een gezellige manier aan sport doen en tegelijkertijd van onze prachtige stad genieten.

De vier happenings vonden immers plaats op iconische locaties in de hoofdstad. De broers Akhmedov, de sportcoaches van de RTBF, stonden in voor de 30 minuten durende trainingen in openlucht.

Er was voor elk wat wils, en de twee instructeurs probeerden de oefeningen voor iedereen toegankelijk te houden. De sessies werden gedurende de zomer uitgezonden door Tipik.

Vidéo Bouge à Bruxelles
bouge-a-bruxelles-teaser-video
Video afspelen over bouge-a-bruxelles-teaser-video
Photos Bouge à Bruxelles
DOWNLOAD
PHOTOS PACK
bouge-a-bruxelles-teaser-video
Video afspelen over bouge-a-bruxelles-teaser-video
bouge à bruxelles activité sportive

Nieuwsbrief.

De Stad Brussel brengt de hoofdstad tot leven met de evenementen die Brussels Major Events het hele jaar door organiseert: de BXL TOUR, Winterpret, Zomerpret, Bloeiend Brussel en nog veel meer...

Mis geen moment van het programma en blijf op de hoogte van de activiteiten van Brussels Major Events, ongeacht het seizoen, via onze nieuwsbrief per e-mail of via onze sociale media.

Meld u aan voor de nieuwsbrief.

* verplichte velden