ffwb_lous_and_the_yakusa
ffwb_lous_and_the_yakusa

Feest van de federatie Wallonië-Brussel

Het jaar van de 50ste verjaardag van de Federatie Wallonië-Brussel loopt ten einde. In deze nog steeds feestelijke context nodigen tal van Franstalige artiesten uit België en elders u uit om op vrijdag 23 september vanaf 19.30 uur met hen mee te vieren tijdens een gratis concert op de Grote Markt in Brussel!

Dit jaar zullen maar liefst veertien Franstalige talenten het podium in vuur en vlam zetten: BIGFLO & OLI, BENJAMIN BIOLAY, LOUS AND THE YAKUZA, CHRISTOPHE WILLEM, ZAP MAMA, PIERRE DE MAERE, STEPHAN EICHER, CHARLES, SUZANE, SOFIANE PAMART, YCARE, MENTISSA, RORI en ML.

Naar goede traditie wordt deze uitzonderlijke avond vanaf 20.20 uur live en in prime time uitgezonden op RTBF La Une.
De toegang tot de Grote Markt wordt gecontroleerd tussen 18.00 en 23.00 uur. Als de maximale capaciteit van het plein bereikt is, wordt de toegang om veiligheidsredenen afgesloten. 

Aftermovie Fête de la Fédération Wallonie Bruxelles
fete-federation-walonnie-bruxelles-teaser-video
Video afspelen over fete-federation-walonnie-bruxelles-teaser-video
DOWNLOAD
PRESS PACK
fete-federation-walonnie-bruxelles-teaser-video
Video afspelen over fete-federation-walonnie-bruxelles-teaser-video
fete-federation-walonnie-bruxelles-concert

Nieuwsbrief.

De Stad Brussel brengt de hoofdstad tot leven met de evenementen die Brussels Major Events het hele jaar door organiseert: de BXL TOUR, Winterpret, Zomerpret, Bloeiend Brussel en nog veel meer...

Mis geen moment van het programma en blijf op de hoogte van de activiteiten van Brussels Major Events, ongeacht het seizoen, via onze nieuwsbrief per e-mail of via onze sociale media.

Meld u aan voor de nieuwsbrief.

* verplichte velden